Gemeente Rhenen - RECTIFICATIE:Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan “Brinkersweide”

Logo Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 11 oktober 2016 het bestemmingsplan “Brinkersweide” gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot het realiseren van 4 (in het ontwerp waren dat er nog 7) vrijstaande woningen op de locatie Cuneraweg naast 334 te Rhenen.

Burgemeester en wethouders maken voorts bekend dat zij ten behoeve van deze locatie op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder een hogere waarde ten gevolge van de geluidsbelasting vanwege wegverkeerlawaai hebben vastgesteld. Op deze locatie wordt, ten gevolge van het wegverkeer op de Cuneraweg en de Brinkersteeg, de voorkeurswaarde van 48 dB overschreden.

Inzien

Het bestemmingsplan, inclusief raadsbesluit en onderliggende stukken en het besluit hogere waarde liggen van donderdag 3 november2016 tot en met vrijdag 16 december 2016 voor een ieder ter inzage.

  • Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.BPBrinkersweide-VA01;

  • het bestemmingsplan en het besluit hogere waarde zijn digitaal in te zien via onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);

  • analoge (papieren) exemplaren van het bestemmingsplan en het besluit hogere waarde zijn in te zien in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Hugo Bartelink, telefoonnummer 140317 of e-mail hugo.bartelink@rhenen.nl.

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten eerder geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere waarde naar voren te hebben gebracht kunnen beroep instellen.

Het instellen van beroep kan van vrijdag 4 november 2016 tot en met vrijdag 16 december 2016 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op zaterdag 17 december 2016, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het vragen om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Naar boven