Vaststelling wijzigingsplan Bestemmingsplan Industriepark Swentibold/N297n, aanpassing bouwvlak VDL Nedcar

Logo Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij het wijzigingsplan “Bestemmingsplan Industriepark Swentibold/N297, aanpassing bouwvlak VDL Nedcar” ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het aanpassen van het bebouwingsvlak op het bestaande bedrijfscomplex van VDL Nedcar. Het betreft thans een onbebouwd gedeelte van het VDL Nedcarterrein aan de zuidoostzijde van dit complex. Deze ruimte is nodig voor het realiseren van een meerlaagse parkeergarage ter plaatse van de huidige parkeerplaats op maaiveldniveau.

Het vastgestelde wijzigingsplan, bestaande uit een verbeelding, regels en een toelichting ligt met ingang van donderdag 3 november 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen, Markt 1 in Geleen. Het plan kan worden ingezien na het maken van een afspraak via telefoonnummer 14046.

Bovengenoemde stukken zijn met ingang van 3 november 2016 ook digitaal in te zien via:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzagetermijn (tot en met 14 december 2016) kan tegen het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het plan is ongewijzigd vastgesteld en er zijn geen zienswijzen ontvangen. Beroep kan derhalve uitsluitend worden ingediend door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

2 november 2016

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Naar boven