Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam maakt bekend dat zij voor het terrein aan de Rode Kruisstraat 14, 1025KN een omgevingsvergunning heeft verleend voor de nieuwbouw van de VMBO-school ROSA IJdoorn ("bouwen" en "gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met ruimtelijke regels").

Logo Amsterdam

 

Het besluit ligt van 4 februari 2016 tot en met 17 maart 2016 voor een ieder ter inzage bij het stadsloket van het stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000, 1025 XL Amsterdam. Het stadsloket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.

 

 

Beroep.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden van 5 februari 2016 tot en met 17 maart 2016, tegen dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank te Amsterdam. Het beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroepschrift is gericht en de gronden van het beroep. Het beroepschrift dient (met een afschrift van het besluit waartegen beroep wordt gemaakt) te worden gezonden aan: Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Hieraan zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als men een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend.

Het besluit treedt in werking op 18 maart 2016.

 

Voorlopige voorziening.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien beroep is ingesteld bij de rechtbank, kan aan de voorzieningenrechter van de rechtbank worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek om voorlopige voorziening (met een afschrift van het besluit en het ingediende bezwaarschrift) dient te worden gezonden aan: Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Hieraan zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Dossiernummer: OLO1339059/Z14-63606

 

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam

Naar boven