Bekendmaking ontwerp-wijzigingsplan De Blommers 1, Hulten

Logo Gilze en Rijen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen besloot op 27 september 2016 het ontwerp-wijzigingsplan ‘De Blommers 1, Hulten’ vrij te geven voor publicatie. Het uiteindelijke wijzigingsplan maakt de exploitatie van een caravanstalling mogelijk aan De Blommers 1 in Hulten.

Ontwerp -wijzigingsplan ligt ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 1 november 2016 tot en met 12 december 2016, tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen: Raadhuisplein 1 in Rijen. Ook kunt u het plan tijdens de openingstijden inzien in The Chump, Gerardus Majellastraat 2 in Hulten.

U kunt het volledige plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer is NL.IMRO.0784.WPdeblommers1-ON01.

Iedereen kan een zienswijze indienen

Iedereen mag een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen tegen het ontwerp-wijzigingsplan. Dat is bepaald in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Zienswijze indienen

In de periode dat het ontwerp-wijzigingsplan ter inzage ligt, kunt u een zienswijze indienen.

Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen. Uw schriftelijke zienswijze voorziet u van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van de gemeente, telefoonnummer 14 0161.

Rijen, 28 oktober 2016

burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen,

de secretaris, de burgemeester,

ir. G.J.F.M. Vlekke          dr. A.J.W. Boelhouwer

Naar boven