Ontwerpbestemmingsplan Stichts End 96a te Ankeveen

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Stichts End 96a te Ankeveen ter inzage wordt gelegd.

Het plan.

Het plan voorziet in het verplaatsen van het bouwvlak (bestemd voor wonen), zoals dat is aangegeven op de verbeelding die behoort bij het bestemmingsplan Kernen Ankeveen, Kortenhoef en Nieuw-Loosdrecht.

Inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 3 november 2016 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur). Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien op de website van de gemeente www.wijdemeren.nl (bestemmingsplannen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder een schriftelijke of mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Wijdemeren, postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze of het inwinnen van informatie kan contact worden opgenomen met de heer F. Lieste van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, die telefonisch bereikbaar is onder nummer (035) 65 59 446. Er wordt op gewezen dat te zijner tijd alleen beroep in kan worden gesteld tegen het definitieve besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State indien tegen het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze is ingediend bij de gemeenteraad.

Naar boven