WET RUIMTELIJKE ORDENING

Logo Westvoorne

ontwerp bestemmingsplan

Sanering glastuinbouw Groeneweg 7 Oostvoorne / Middeldijk Rockanje

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Sanering glastuinbouw Groeneweg 7 Oostvoorne / Middeldijk Rockanje ter inzage wordt gelegd. De stukken liggen met ingang van 3 november 2016 voor een periode van zes weken ter inzage.

U kunt de stukken downloaden van de website www.westvoorne.nl/grondgebied, onder het kopje ‘bestemmingsplannen’. Ook kunt u het plan inzien via de website RO-Online: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0614.0000bpGroeneweg7-0010. Tot slot kunt u de stukken op papier inzien in het gemeentehuis, Raadhuislaan 6 in Rockanje.

Plangebied en doel bestemmingsplan

Met het bestemmingsplan wordt op het perceel Groeneweg 7 in Oostvoorne de mogelijkheid voor het uitoefenen van een glastuinbouwbedrijf verwijderd. De kassen zijn inmiddels grotendeels gesloopt. De bestaande bedrijfswoning wordt omgezet naar een burgerwoning (bestemming Wonen). Op het perceel aan de Middeldijk in Rockanje, tussen de huisnummers 26 en 34, worden drie nieuwe burgerwoningen mogelijk gemaakt binnen de bestemming Wonen.

De opstelling van het bestemmingsplan past binnen het beleid uit de structuurvisie Glasherstructurering (na 1e herziening).

Indienen zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan geven. Zienswijzen kunnen door een ieder worden ingediend.

Schriftelijke zienswijzen richt u aan de gemeenteraad van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje. Wanneer u mondeling een zienswijze wilt geven, kunt u hiervoor een afspraak maken met de behandelende ambtenaar. U bereikt hem via het Servicepunt Westvoorne, telefoonnummer 14 0181.

Rockanje, 2 november 2016

Burgemeester en wethouders van Westvoorne

de secretaris, R.G. Beek

de burgemeester, P.E. de Jong

Naar boven