VASTGESTELD BESTEMMINGSPLAN ‘LANDGOED ELLESTRAAT, HEIKANT’

Logo Hulst

Burgemeester en wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8, lid 3 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 13 oktober 2016 het bestemmingsplan ‘Landgoed Ellestraat, Heikant’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het ongewijzigd vastgestelde plan ligt van 27 oktober tot en met 7 december 2016 voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0677.bpheikantellestr.001V. Het bestemmingsplan betreft de realisatie van een landgoed. Er komen op het landgoed twee woningen. Verder wordt het gebied ingericht met nieuwe natuur, deze natuur is grotendeels openbaar toegankelijk.

 

Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijzen bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij, overeenkomstig artikel 3.8 Wro en afdeling 3:4 Awb geen zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht kan hoger beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage binnen de termijn van 27 oktober tot en met 7 december 2016. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen en Werken, tel.: 14 0114.

 

Hulst, 26 oktober 2016

Burgemeester en wethouders van Hulst

De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven