Ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Keenterstraat 8, Weert

Logo Weert

Burgemeester en wethouders van Weert maken op grond van artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 27 januari 2016 het bestemmingsplan ‘Keenterstraat 8’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan omvat het herbestemmen van de bestaande woning, waarbij de woning mag worden uitgebreid naar maximaal 1.060 m³ en het laten vervallen van het bouwvlak van de nieuw te bouwen woning. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0988.BPKeenterstraat8-VA01.

 

Belanghebbenden kunnen tegen genoemd besluit beroep instellen. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. De termijn vangt aan met ingang van de dag na de datum van de terinzagelegging van dit besluit. De stukken liggen ter inzage vanaf 4 februari 2016 totdat de beroepstermijn is verstreken.

De stukken liggen ter inzage bij de informatie- en servicebalie in het stadhuis, Wilhelminasingel 101. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de websites www.weert.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het beroep dient schriftelijk te worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrecht­spraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage. Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad treedt ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

 

Weert, 3 februari 2016

 

Burgemeester en wethouders van Weert,

de secretaris, de burgemeester,

Naar boven