Voorbereidingsbesluit Schipholparkeren

Logo Amstelveen

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 3 februari 2016 heeft besloten dat voor Amstelveen een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid. Het voorbereidingsbesluit is van toepassing voor een deel van Amstelveen zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende verbeelding (Bovenkerkerpolder en Legmeerpolder).

Doelstelling

Volgens de voorschriften van de bestemming “bedrijfsdoeleinden” van geldende bestemmingsplannen is het toegestaan om gronden en bouwwerken te gebruiken als perifere parkeervoorziening voor de luchthaven Schiphol. Om het gebruik van de gronden voor ‘Schipholparkeren’ tegen te gaan, is het noodzakelijk om een voorbereidingsbesluit te nemen.

Inwerkingtreding

Het voorbereidingsbesluit treedt daags na publicatie, te weten op 5 februari 2016, in werking en heeft een werkingsduur van één jaar.

Ter inzage

Het voorbereidingsbesluit is tezamen met de bijbehorende verbeelding digitaal beschikbaar gesteld via:

De papieren stukken liggen tevens ter inzage bij de balie Bouwen en Vergunningen op het raadhuis aan de Laan Nieuwer Amstel 1 te Amstelveen. Aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: maandag tot en met woensdag 8.30–15.30 uur, donderdag 8.30-16.30 uur, vrijdag 8.30-12.30 uur).

Rechtsbescherming

Tegen dit besluit kan geen bezwaar en/of beroep worden ingesteld.

Naar boven