RECTIFICATIE

Logo Baarn

Vooraankondiging en ontwerpbestemmingsplan Groeneveld 5

Vooraankondiging

Burgemeester en wethouders van Baarn maken overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Groeneveld 5 te Baarn. Het is niet mogelijk om tegen de vooraankondiging een zienswijze in te dienen.

De voorbereiding van het bestemmingsplan komt tot uiting in het vrij geven van het ontwerpbestemmingsplan voor terinzagelegging.

O ntwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat vanaf vrijdag 28 oktober tot en met donderdag 8 december 2016 het ontwerpbestemmingsplan “Landelijk Gebied, partiële herziening Groeneveld 5” voor zienswijzen ter inzage ligt.

Met het bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt dat het gebruik als paardenhouderij wordt gelegaliseerd op het perceel Groeneveld 5.

Wilt u het bestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan “Landelijk Gebied, partiële herziening Groeneveld 5” is samen met de bijbehorende bijlagen digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.baarn.nl. Op de homepage van de gemeentelijke website kiest u de kop “Bouwen, wonen en verhuizen”, vervolgens klikt u het kopje “bestemmingsplannen” aan. Hier kunt u bij de ter inzage liggende plannen het ontwerpbestemmingsplan “Landelijk Gebied, partiële herziening Groeneveld 5” selecteren. Hierbij wordt u doorgelinkt naar de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0308.000064-ON01. U kunt het ontwerpbestemmingsplan daarnaast inzien in de centrale hal van het gemeentehuis van 08.00 uur tot 17.00 uur (op vrijdagen tot 16.00 uur). Ook is inzien op afspraak mogelijk bij de balie Frontoffice, telefoon 035 – 548 16 11.

Indienen zienswijze

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 28 oktober tot en met donderdag 8 december 2016 ter inzage. Gedurende deze periode is het mogelijk een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk in te dienen bij burgemeester en wethouders van Baarn, postbus 1003, 3740 BA BAARN. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of bij vragen, kunt u contact opnemen met mevrouw Matanja Aberson-Vlassenrood (035 -54 81 896) of per mail Matanja.Aberson-Vlassenrood@baarn.nl. Het is helaas niet mogelijk om via email uw zienswijze in te dienen.

Informatieavond 1 november 2016

Op dinsdag 1 november 2016 wordt in de hal van het gemeentehuis van Baarn (ingang Laanstraat) een informatieavond over het ontwerpbestemmingsplan gehouden. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur bent u van harte welkom. De avond heeft een informeel karakter: u kunt de plannen nader bekijken en eventuele vragen worden door medewerkers van de gemeente of de initiatiefnemer beantwoord. Als u deze informatieavond wilt bijwonen, dan ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 28 oktober 2016 een aanmelding via email-adres Matanja.Aberson-Vlassenrood@baarn.nl of via telefoonnummer 035 – 548 18 96.

Naar boven