Openbare bekendmaking

Logo Landerd

Ontwerpbestemmingsplan “Puttelaar 2a, Zeeland”

 

Burgemeester en wethouders van Landerd maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Puttelaar 2a, Zeeland” voor een ieder ter inzage ligt.

Plan

Het bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming van het pand Puttelaar 2/2a /Kerkstraat 22 in Zeeland van Centrum naar Wonen, waarbij in de bestaande bebouwing één woning wordt toegevoegd.

Inzage

Conform het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht liggen het ontwerpbestemmingsplan “Puttelaar 2a, Zeeland” en alle bijbehorende stukken met ingang van maandag 31 oktober 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het plan kan uitsluitend op afspraak worden ingezien tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis. Voor een toelichting of voor eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt met de heer I. Verploegen (telefoonnummer: 0486-458213).

Daarnaast zijn de genoemde documenten digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer IDN: NL.IMRO.1685.bpzee2016puttelaar-OW01. De bronbestanden zijn met ingang van 21 maart 2016 ook digitaal beschikbaar via http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/Landerd/RO-online/2008/NL.IMRO.1685. bpzee2016puttelaar-OW01.

Zienswijze

Een ieder kan binnen de genoemde termijn zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de heer I. Verploegen.

Naar boven