Gemeente Beesel - Vaststelling Bestemmingsplan Keulseweg 194 Reuver

Logo Beesel

Wij maken bekend dat met ingang van 27 oktober 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het bestemmingsplan Keulseweg 194 Reuver.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 10 oktober 2016 het bestemmingsplan Keulseweg 194 Reuver vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft de Imro code: NL.IMRO.0889.BPKeulseweg194-VA01. Het plan heeft betrekking op percelen in het buitengebied van Beesel. Op 16 maart 16 heeft de AbRS uitspraak gedaan over het Reparatieplan Buitengebied Beesel. Op een aantal onderdelen is dat bestemmingsplan vernietigd. Met het bestemmingsplan Keulseweg 194 Reuver wordt voor de in de uitspraak genoemde planonderdelen, een en ander met inachtneming van hetgeen in de uitspraak is overwogen, een nieuw besluit genomen.

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan digitaal raadplegen via www.beesel.nl >inwoners >Bouwen en wonen >Bestemmingsplannen >ter inzage liggende bestemmingsplannen, of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het raadsbesluit ligt ook ter inzage.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op het genoemde adres.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dat wordt gehonoreerd. Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer M.T.A. Hölzmann van de afdeling Grondgebied. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer van de klantenbalie 077-4749292.

Beesel, 10 oktober 2016

Naar boven