<Rectificatie> Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het in afwijking van het bestemmingsplan oprichten van een woning op het perceel Ugchelsegrensweg 221 Ugchelen

Logo Apeldoorn

Burgemeester en wethouders zijn van plan om, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 30 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een woning met aangebouwde berging op het perceel Ugchelsegrensweg 221 (De Enken). Hiermee wordt afgeweken van de geldende bestemming ‘woondoeleinden’, omdat de maximale inhoud de woning en de maximale hoogte voor bijgebouwen wordt overschreden en omdat er voor een aanzienlijk deel gebouwd wordt buiten het bebouwingsvlak, en omdat de ligging en breedte van de woning consequenties heeft voor de bouwmogelijkheden op het naastgelegen bouwvlak.

Van 18 oktober 2016 tot en met 28 november 2016 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken, te weten de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing waarin gemotiveerd is dat het beoogde gebruik niet in strijd is met een goede ruimtelijke ordening.

Tijdens de periode waarin het ontwerpbesluit ter inzage ligt kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbesluit geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar burgemeester en wethouders, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerpbesluit omgevingsvergunning D15/010916'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met mevrouw D. Bos, tel. (055) 580 1144.

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt ter inzage in het stadhuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het ontwerpbesluit. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 17 oktober 2016

Naar boven