Ontwerp omgevingsvergunning "Stationsweg 27" Hillegom

Logo Hillegom

Burgemeester en wethouders van Hillegom maken bekend dat met ingang van 26 oktober tot en met 6 december 2016 een ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een woonhuis op de huidige showroom aan de Stationsweg 27 in Hillegom ter inzage ligt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een projectafwijkingsbesluit.

 

Inhoud

Het ontwerp van de omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

 

  • 1.

    Het (ver)bouwen van een bouwwerk

  • 2.

    Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, een exploitatieplan, regels gesteld door Rijk of Provincie of een voorbereidingsbesluit

 

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met ingang van woensdag 26 oktober tot en met dinsdag 6 december 2016 ter inzage in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is gevestigd aan de Hoofdstraat 115 in Hillegom. Elke werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur.

 

De ontwerp omgevingsvergunning is ook digitaal in te zien op onze gemeentelijke website www.hillegom.nl onder Inwoners/Bouwen en verbouwen/Stationsweg 27.

 

Zienswijze

Gedurende de termijn dat het ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt, kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen aan het college (Postbus 32, 2180 AA Hillegom). Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het team Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoonnummer 14 0252). Van de mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

 

Hillegom, 25 oktober 2016

  

Naar boven