Ter inzage ontwerp omgevingsvergunning

Logo Gennep

In verband met de uitbreiding van een bedrijfsgebouw op het perceel Brem 1 te Heijen is er een omgevingsvergunning aangevraagd voor de activiteiten ‘bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gennep maken bekend dat op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht de ontwerp omgevingsvergunning (en bijbehorende stukken) voor iedereen ter inzage ligt, vanaf donderdag 27 oktober 2016 tot en met woensdag 7 december 2016.

Inzage kan tijdens openingstijden bij het Omgevingsloket in de Poort van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur). Voor inzage van het plan buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141.

Daarnaast is de omgevingsvergunning raadpleegbaar via www.gennep.nl.

Gedurende de periode van ter inzage legging kan iedereen een zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken op telefoonnummer 0485-494141. Het is niet mogelijk om via elektronische weg (e-mail) een zienswijze in te dienen.

 

Naar boven