BEKENDMAKING ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING

Logo Stein

O201 6 - 134 voor “het bouwen van een woonhuis , Kruisstraat 81 (perceel D145 ) te Stein

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stein maken bekend dat voor een ieder vanaf 4 november 2016 tot en met 15 december 2016, tijdens reguliere openingstijden, in het gemeentehuis (afdeling Dienstverlening), Stadhouderslaan 200 te Stein het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de aanvraag met bijbehorende stukken ter inzage liggen.

Tevens is het ontwerpbesluit digitaal te raadplegen via www.gemeentestein.nl (via de tab actueel --> bekendmakingen --> omgevingsvergunning) en via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0971.OVKruisstraat81-OB01).

Zienswijzen:

Tot en met 15 december 2016 kan eenieder mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen ten aanzien van het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen onder vermelding van het zaaknummer en de bouwlocatie worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Stein (postbus 15, 6170 AA te Stein).

De zienswijze moet uw naam, adres en burgerregistratienummer bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Mondelinge reacties kunnen tijdens kantooruren op afspraak worden ingebracht. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer Jennekens of de heer Goessens van de afdeling Dienstverlening (tel. 046-435939).

Stein, 3 november 2016

dhr. J. Beverloo (secretaris) mevr. M.F.H. Leurs-Mordang (burgemeester)

Naar boven