Ontwerp omgevingsvergunning CPO project fase 4a Broekgraaf en ontwerp verklaring van geen bedenkingen voor bouwprojecten fase 4a Broekgraaf

Logo Leerdam

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor 14 woningen in rijtjes van maximaal 7 woningen aaneen (CPO project fase 4a Broekgraaf), met de activiteiten ‘het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ en ‘bouwen’.

 

De raad van de gemeente Leerdam heeft op 13 oktober 2016 besloten om voornemens te zijn een verklaring van geen bedenkingen af te geven voor het afwijken van het bestemmingsplan ‘Broekgraaf’ ten behoeve van de realisatie van 14 grondgebonden woningen (CPO project), 58 grondgebonden woningen (Parczoom) en 34 appartementen (Kleurrijk Wonen), allen in fase 4a van Broekgraaf te Leerdam. Indien geen zienswijze wordt ingediend tegen dit voornemen, zijn burgemeester en wethouders gemandateerd om te besluiten over afgifte van de verklaring van geen bedenkingen.

 

Het ontwerpbesluit om omgevingsvergunning te verlenen, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen (afgegeven door de gemeenteraad op 13 oktober 2016) en de ruimtelijke onderbouwing liggen vanaf 10 november tot en met 21 december 2016 ter inzage in het Stadskantoor, Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam. (Geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 en op afspraak van 13.00 uur tot 17.00 uur).

 

Een digitale versie van de ontwerpvergunning, de ontwerpverklaring en de ruimtelijke onderbouwing is te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt gebruikmaken van het planindentificatienummer NL.IMRO.0545.PBBROEKGRAAFFAS4A1-OW01.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen tegen de ontwerpvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. De zienswijzen moeten binnen de hiervoor genoemde termijn van de terinzagelegging zijn ingediend.

 

Schriftelijke zienswijzen over de ontwerpvergunning kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Leerdam, Postbus 15, 4140 AA Leerdam. Schriftelijke zienswijzen over de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen kunt u sturen naar de Gemeenteraad van Leerdam, Postbus 15, 4140 AA Leerdam.

 

Voor mondelinge zienswijzen kunt u - binnen de termijn - een afspraak maken met mevrouw G. van den Dungen van de afdeling Beleid (telefoonnummer 0345-636199, op werkdagen tussen 9.00 uur – 12:00 uur).

 

Leerdam, 9 november 2016

Naar boven