Bekendmaking verleende ontheffing Wet geluidhinder voor te bouwen woningen aan de Oude Provincialeweg 48 te Hapert

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij op grond van artikel 83 van de Wet Geluidhinder een hogere waarde hebben vastgesteld voor 13 woningen deel uitmakend van het woningbouwproject aan de Oude Provincialeweg 48 te Hapert (Claassenpark).

Het besluit tot vaststelling van een hogere waarde op grond van de Wet geluidhinder en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 27 oktober tot en met 7 december 2016 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis te Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Tot en met 7 december 2016 staat beroep open voor iedereen die tegen het voornemen zienswijzen heeft ingebracht.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Het verzoek tot een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Bladel, 26 oktober 2016

Naar boven