[Buitengebied Veegplan 1]

Logo Drimmelen

[Burgemeester en wethouders van de gemeente Drimmelen maken bekend dat zij het voornemen hebben om het bestemmingsplan “Buitengebied Veegplan 1” in procedure te brengen.

De afgelopen jaren hebben verschillende beleidswijzigingen plaatsgevonden. In het nieuw te ontwikkelen bestemmingsplan wordt dit nieuwe beleid doorvertaald.

Ook komen er bij toetsing van plannen aan het bestemmingsplan nog verschillende punten/onjuistheden naar voren die moeten worden hersteld.

Daarnaast hebben we de afgelopen tijd verschillende verzoeken ontvangen, waaraan op grond van het bestemmingsplan Buitengebied geen medewerking kan worden verleend, maar waarvoor door de gemeenteraad wel de bereidheid is getoond om deze plannen mogelijk te maken. Een aantal van deze verzoeken wordt in het veegplan meegenomen

Eenieder kan vanaf 28 oktober 2016 tot en met 8 december 2016 de stukken met betrekking tot het voorontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied Veegplan 1” inzien in de hal van het gemeentehuis en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.1719.0bp16veegplanbg1-vo01  Gedurende diezelfde termijn kunnen over het voorontwerpbestemmingsplan schriftelijk op- en/of aanmerkingen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Drimmelen, Postbus 19, 4920 AA Made. Uw reactie wordt betrokken in de procedure die leidt tot het ontwerpbestemmingsplan. Op uw ingediende reactie zal het college schriftelijk reageren. ]

[Made] [27 oktober 2016]

[burgemeester en wethouders][Drimmelen],

Naar boven