Verleende omgevingsvergunning gemaal De Schans in Oudeschild

Logo Texel

(1792 CA) Redoute 19 in Oudeschild: zaaknummer 1288067 voor de activiteiten: bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

 

Met deze omgevingsvergunning wordt nieuwbouw van het gemaal De Schans mogelijk gemaakt. Het nieuwe gemaal komt op een nieuwe locatie ten zuiden van het huidige gemaal. Het huidige gemaal wordt afgebroken nadat de overige gemalen langs de Waddenzeedijk zijn vernieuwd. Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning heeft van 5 september 2016 tot en met 18 oktober 2016 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerpbesluit.

 

Inzage

De omgevingsvergunning, met de bijbehorende stukken, leggen wij vanaf 24 oktober 2016 ter inzage. U kunt het besluit vanaf 25 oktober 2016 tot en met 5 november 2016 inzien bij de publieksbalie, is te raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

Tegen het besluit kan gedurende een termijn van 6 weken beroep worden ingesteld, met ingang van de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd, door:

  • 1.

    degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • 2.

    de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit;

  • 3.

    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepsschrift kan in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank in Noord-Holland. Een verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Noord-Holland, sector bestuursrecht. Het adres is Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

 

Inwerkingtreding

Bij besluit van het college van Burgemeester en Wethouders van 23 augustus 2016, nummer 263 is medewerking verleend aan directe inwerkingtreding van de omgevingsvergunning op basis van artikel 6.2 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Naar boven