KENNISGEVING STADSDEEL CENTRUM Onttrekking aan het openbaar verkeer van de ruimte rondom twee entrees aan het Waterlooplein 35, ten behoeve van het leefbaarheidsplan Gran Vista.

Logo Amsterdam

Het algemeen bestuur van het stadsdeel Centrum maakt gelet op de bepalingen van de Wegenwet, meer in het bijzonder op artikel 9 en 11 van die Wet en op afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend.

Ymere wil de ruimte rondom twee entrees aan het Waterlooplein 35 aan het openbaar verkeer onttrekken (artikel 9.1 Wegenwet) ten behoeve van het leefbaarheids Gran Vista Dit verzoek houdt verband met omgevingsvergunning.

De ruimte rondom twee entrees aan het Waterlooplein 35 is aan te merken als een openbare weg in de zin van artikel 4 Wegenwet. Om de plannen te kunnen realiseren is daarom een besluit nodig waarin De ruimte rondom twee entrees aan het Waterlooplein 35 aan het openbaar verkeer wordt onttrokken (artikel 9.1 Wegenwet).

Gelet op bovenstaande bestaat bij het algemeen bestuur het voornemen om De ruimte rondom twee entrees aan het Waterlooplein 35 aan het openbaar verkeer te onttrekken;

De tekening waarop het te onttrekken weggedeelte is aangegeven, liggen van 21 oktober 2016 ter inzage op het volgende adres:

•Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1. Bel voor openingstijden met telefoonnummer 14 020 of kijk onder ‘contact’ op http://www.centrum.amsterdam.nl/.

Belanghebbenden kunnen hun zienswijze gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging schriftelijk of mondeling kenbaar maken aan het stadsdeel Centrum.

Schriftelijke zienswijzen graag als volgt adresseren en in de aanhef van uw brief vermelden: Zienswijze onttrekking aan het openbaar verkeer De ruimte rondom twee entrees aan het Waterlooplein 35

stadsdeel Centrum

gebieden

t.a.v. J.Spel

Postbus 202

1000 AE AMSTERDAM

Reageren per e-mail is niet toegestaan.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen over het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met J.Spel via telefoonnummer 0628202145.

 

Amsterdam, 21 oktober 2016,

Het algemeen bestuur van het stadsdeel Centrum

Naar boven