Omgevingsvergunning - ontwerpbesluiten

Logo Texel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat het volgende ontwerpbesluit ter inzage ligt.

  • 1.

    (1791) hoek Rozendijk/Westerslag/Bakkenweg: zaaknummer 1241549, activiteiten: handelen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden, werk of werkzaamheden uitvoeren en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.  

De aanvraag gaat over een aanpassing van het fietspad ter hoogte van de kruising Bakkenweg/Rozendijk/Westerweg. Deels zijn de werkzaamheden hier al afgerond. Het laatste deel betreft de aanpassing ter hoogte van de kruising. Voor deze werkzaamheden is een verklaring van geen bedenkingen gevraagd, en in ontwerp ontvangen van het college van Gedeputeerde Staten. Het gaat dan om de verklaring van geen bedenkingen inzake de activiteit handelen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden.

 

Inzage: Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen voor de activiteit handelen met de gevolgen voor beschermde natuurgebieden en de bijbehorende stukken zijn te raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en kunt u van 18 oktober 2016 tot en met 28 november 2016 inzien bij de publieksbalie.

 

Reageren: Tijdens deze termijn kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

op www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en kunt u vanaf 18 oktober 2016 inzien bij de publieksbalie. 

 

Naar boven