Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluid Middelweg 2 te Zevenhuizen

Logo Zuidplas

Binnen het plangebied van (ontwerp)bestemmingsplan Middelweg 2 te Zevenhuizen wordt de bouw van twee woningen mogelijk gemaakt, waarbij de geluidsbelasting boven de voorkeursgrenswaarde van 48 dB zal uitkomen. Daarom hebben burgemeester en wethouders met toepassing van artikel 110c Wet geluidhinder een hogere grenswaarde vastgesteld.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Middelweg 2 te Zevenhuizen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 oktober 2016 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken ook digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.zuidplas.nl).

Beroep

Gedurende de inzagetermijn kunt u beroep instellen tegen het ontwerpbesluit hogere waarden. Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbesluit kunt u onder vermelding van ‘kenmerk 2016203285’ indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas, per adres Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de Omgevingsdienst Midden-Holland, tel. (088) 545 0000.

Naar boven