Ontwerpbestemmingsplan ‘Markthof, Bodegraven’

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 20 oktober 2016 gedurende zes weken (tot en met woensdag 30 november 2016), het ontwerpbestemmingsplan ‘Markthof, Bodegraven’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een appartementengebouw (met commerciële ruimte op de begane grond) mogelijk aan de Markstraat 23-25. Tevens maakt het plan de realisatie van een hofje (maximaal 11 woningen) mogelijk op het binnenterrein achter de Marktstraat 23-25 (voorheen: tuin van Ghesel Grothe). Tevens wordt een auto-ontsluiting mogelijk gemaakt van het binnenterrein naar de Bodelolaan. Het plangebied van het bestemmingsplan is gelegen aan de Marktstraat 23-25 (huidig: Bodegraafse Poolcentrum) en het achtergelegen binnenterrein.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl (ID-nummer: NL.IMRO.1901.Marktstraat23-BP40);

  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: https://gemeente.bodegraven-reeuwijk.nl/overzicht-ruimtelijke-plannen (ontwerpbestemmingsplan ‘Markthof, Bodegraven’);

  • op papier en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum, Julianastraat 6 te Bodegraven (Bij Everts).

De bronbestanden van het ontwerp bestemmingsplan kunt u inzien via: http://ruimtelijkeplannen.bodegraven-reeuwijk.nl.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan, naar keuze schriftelijk of mondeling, indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Inwoners en Bedrijven, bereikbaar via telefoonnummer 0172-522522.

De gemeenteraad neemt uiteindelijk een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken.

Naar boven