Gemeente Nissewaard - Ter inzage vastgesteld bestemmingsplan "Noord, eerste herziening" in Spijkenisse

Logo Nissewaard

De gemeenteraad van de gemeente Nissewaard heeft op 14 september 2016 het bestemmingsplan 'Noord, eerste herziening' (Spijkenisse) ongewijzigd vastgesteld.

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in het herstellen van geconstateerde weeffouten/onjuistheden van het bestemmingsplan 'Noord' en het inpassen van diverse verleende omgevingsvergunningen. Er zijn geen nieuwe planologische ontwikkelingen in het plan opgenomen.

Plangebied

Het plangebied omvat de woongebieden Schiekamp en Hoogwerf, woonboulevard Spijkenisse en een deel van het Hartelpark in Spijkenisse.

Planfase

Vastgesteld.

Wijzigingen

Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

Plannummer

NL.IMRO.1930.BPNRD1EHERZ-3001.

Inzage

U kunt het bestemmingsplan van 20 oktober tot en met 30 november 2016 inzien:

Reacties

Bent u het niet eens met dit besluit van de gemeenteraad, dan kunt u van 20 oktober tot en met 30 november 2016 een reactie (beroep) indienen. Dat kan alleen als u:

  • tijdig gereageerd heeft op het ontwerpbestemmingsplan; of

  • in redelijkheid niet kan worden verweten dat u niet eerder heeft gereageerd.

Doe dat per brief. Vermeld daarin:

  • de datum van de brief

  • uw naam en adres

  • uw bezwaren

  • het nummer van het Gemeenteblad/Staatscourant van dit besluit (rechtsboven in deze bekendmaking).

 

Onderteken het beroepsschrift en stuur het naar:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Als u een beroep indient kunt u om uitstel van dit besluit vragen. Dit heet een voorlopige voorziening. Dit verzoek dient u in bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Degene, die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ontwerpbestemmingsplan of wilt u een afspraak maken dan kunt u telefonisch contact opnemen met het team Ruimtelijk Beleid via telefoonnummer: 14 0181.

Naar boven