Uitwerkingsplan 5 deelplan 1.3 ‘Zuidpolder Woongebied’ vastgesteld

Logo Eemnes

Burgemeester en wethouders hebben op 11 oktober 2016 het ‘Uitwerkingsplan 5, deelplan 1.3 Zuidpolder Woongebied’, NL.IMRO.0317.E029UWPZpolderWB5.Va01, gewijzigd vastgesteld. Het uitwerkingsplan voorziet in de bouw van vrijstaande en half vrijstaande woningen in het noordoostelijke deel van de Zuidpolder (zuidelijk van de Zilverschoon).

Het besluit en het vastgestelde uitwerkingsplan zullen vanaf vrijdag 21 oktober a.s. 6 weken ter inzage worden gelegd bij het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5. U kunt hier op afspraak terecht (tel. 14035). Ook kunt u het plan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde uitwerkingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten moet een voorlopige voorziening aangevraagd worden. Een verzoek hiertoe kan worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak.

 

Eemnes, 20 oktober 2016

Naar boven