Bestemmingsplan Udens College

Logo Uden

College van gemeente Uden,

19 oktober 2016, nr. 2016-212

 

Ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Uden bekend dat zij op 6 oktober 2016 het bestemmingsplan ‘Udens College Schepenhoek101’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

 

Inhoud plan

Het bestemmingsplan biedt een juridisch-planologisch kader voor de realisatie van de nieuwbouw van het Udens college. Het scholencomplex dat is gelegen op de locatie Schepenhoek 101 in Uden, bestaat uit de oude ‘rode school’ en het nieuwere ‘studiehuis’. Het studiehuis blijft behouden, terwijl de ‘rode school’ zal worden gesloopt. Het nieuwe schoolgebouw wordt tegen het bestaande studiehuis gesitueerd.

 

Inzien

Het bestemmingsplan ligt ter inzage vanaf donderdag 20 oktober 2016 gedurende 6 weken, dus tot en met woensdag 30 november 2016 tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145. De documenten zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder Bouwen en verbouwen / bestemmingsplannen / overzicht bestemmingsplannen. Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Reageren op het plan (instellen beroep)

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan beroep worden ingesteld tegen het besluit door:

  • Een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen één of meerdere van de op 15 juni 2016 bekendgemaakte ontwerpbesluiten heet ingediend;

Iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijker wijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen de onderhavige ontwerpbesluiten kenbaar te maken;

 

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van state, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van (het onderdeel van) het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde uitwerkingsplan niet.

 

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar Susan Schutte, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

 

Uden, 6 oktober 2016.

 

Burgemeester en wethouders van Uden

de secretaris de burgemeester

mr. J.M. Smarius drs. H.A.G. Hellegers

Naar boven