Bekendmaking bestemmingsplan “Poelweg 31, Warmond”

Logo Teylingen

vastgesteld

Digitale naam plan: NL.IMRO.1525.BP2015WAR10017-0401

De gemeenteraad heeft op 22 september 2016 het bestemmingsplan ‘Poelweg 31, Warmond’ vastgesteld.

Toelichting

Met dit nieuwe bestemmingsplan is het mogelijk om op dit perceel een (extra) vrijstaande woning te bouwen.

Ter inzage

Het raadsbesluit van 22 september 2016 met het vastgestelde bestemmingsplan Poelweg 31 Warmond met daarin opgenomen de ingebrachte (inspraak)reacties (zie Hoofdstuk 6 Uitvoerbaarheid) liggen van donderdag 20 oktober 2016 tot en met donderdag 1 december 2016 ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor in Sassenheim.

Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Inzien

De digitale versie van dit vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op www.teylingen.nl onder– “Bouwen en verbouwen” – “Bestemmingsplannen”- “Bestemmingsplannen en projecten” – “Warmond” – “bestemmingsplan Poelweg 31, Warmond” vindt u een link naar het digitale vastgestelde bestemmingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Beroep tegen het vaststellingsbesluit van 22 september 201 6

Van vrijdag 21 oktober 2016 tot en met donderdag 1 december 2016 is het instellen van beroep mogelijk voor:

Belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt op vrijdag 2 december 2016 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Richard Rietveld via telefoonnummer 14 0252 of stuurt u een e-mail naar r.rietveld@teylingen.nl

Naar boven