Gemeente Bernheze Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan en omgevingsvergunning ‘Horeca Plein 1969 te Heeswijk-Dinther’ - 19 oktober 2016

Logo Bernheze

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Horeca Plein 1969 te Heeswijk-Dinther’ is opgesteld met het oog op het realiseren van een Grand Café. Het Grand Café bestaat uit een ijssalon, een snackbar en een terras. De locatie is gelegen aan de oostzijde van Plein 1969 te Heeswijk-Dinther. Het bestemmingsplan ‘Horeca Plein 1969 te Heeswijk-Dinther’ biedt het juridisch kader waarmee de gewenste ontwikkeling planologisch mogelijk wordt gemaakt. Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning liggen vanaf 20 oktober 2016 voor een periode van 6 weken ter inzage.

Coördinatiebesluit

In haar vergadering van 4 februari 2016 heeft de gemeenteraad besloten de gemeentelijke coördinatieregeling als bedoeld in paragraaf 3.6.1 artikel 3.30, eerste lid onder b van de Wet ruimtelijke ordening toe te passen. Dit coördinatiebesluit is reeds in een eerder stadium bekendgemaakt.

Ontwerpbesluiten

Burgemeester en Wethouders van Bernheze maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij het (ontwerp)bestemmingsplan ‘Horeca Plein 1969 te Heeswijk-Dinther’ en de hiermee gecoördineerde ontwerpbesluit omgevingsvergunning ter inzage leggen.

1.Bestemmingsplan

Het (ontwerp)bestemmingsplan ‘Horeca Plein 1969 te Heeswijk-Dinther’ ligt van 20 oktober 2016 tot en met 30 november 2016 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • -

    Digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1721.BPHorecaPlein1969-ow01;

  • -

    Op afspraak tijdens de openingsuren van het gemeentehuis Bernheze, De Misse 6 te Heesch.

    • 1.

      Ontwerp-omgevi ngsvergunning activiteit bouwen

Er is een omgevingsvergunning aangevraagd voor de bouw van het grand-café. Het ontwerpbesluit bevat ons voornemen om deze vergunning te verlenen.

Het ontwerpbesluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning ligt met ingang van 20 oktober 2016 voor een periode van zes weken voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

-Op afspraak tijdens de openingsuren van het gemeentehuis Bernheze, De Misse 6 te Heesch.

Zienswijzen

Iedereen kan tijdens de bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen over het ontwerp bestemmingsplan en/of de gecoördineerde aanvraag ontwerp omgevingsvergunning. Schriftelijk kunt u dit doen via Postbus 19, 5384 ZG Heesch. Wij verzoeken u in uw brief duidelijk te vermelden of uw zienswijze (of een deel ervan) betrekking heeft op het ontwerpbestemmingsplan en/of de ontwerp omgevingsvergunning.

Zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning worden door het college van burgemeester en wethouders behandeld. Zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan door de gemeenteraad. Wilt u mondeling uw zienswijze geven, maak dan vooraf een afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer E. van Dijk, via telefoonnummer 14 0412.

 

Burgemeester en wethouders van Bernheze

Naar boven