Gemeente Halderberge, Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en Ontwerpbesluit Wet Geluidhinder Jacobsveld 2de fase Bosschenhoofd

Logo Halderberge

Aanvraagnummer: UV-20160156

Adres: Past.v.Breugelstr./Steenuil/Steenarend ong. in Bosschenhoofd

Activiteit: het bouwen van 5 rijwoningen, 4 vrijstaande woningen en 6 twee-onder-een-kap woningen (Jacobsveld fase 2)

Datum start ter inzage legging: 20 oktober 2016

Iedereen kan vanaf de dag waarop de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage is gelegd, gedurende een periode van zes weken (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze indienen. Wilt u uw zienswijze mondeling kenbaar maken, dan kunt u contact opnemen met het serviceloket van Team Klantzaken via Tel.: 140165.

Wij maken u erop attent dat u tegen de verleende omgevingsvergunning te zijner tijd slechts beroep kunt indienen als u belanghebbende bent en tevens een zienswijze heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking.

O ntwerpbesluit Wet Geluidhinder Jacobsveld 2 de fase Bosschenhoofd

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat zij van plan zijn om op basis van artikel 110a van de Wet geluidhinder (Wgh) hogere waarden vast te stellen. Het betreft het plan ‘Jacobsveld 2de fase Bosschenhoofd’ waarbij voorzien wordt in de bouw van 15 woningen in het plan. Uit onderzoek blijkt dat voor 2 van deze woningen de geluidbelasting ten gevolge van de Pastoor van Breugelstraat meer bedraagt dan de voorkeursgrenswaarden van 48 dB.

Eenieder kan vanaf 20 oktober 2016 gedurende 6 weken het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere waarde ingevolge de Wet geluidhinder  met bijbehorende stukken inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het omgevingsloket, Parklaan 15 te Oudenbosch.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze omtrent het ontwerpbesluit kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Indien u dit mondeling wenst te doen kunt u contact opnemen met behandelend ambtenaar mevrouw K. Vos op het nummer 0165-390746.

Oudenbosch, 19 oktober

Naar boven