Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Beneden-Leeuwen, Dijkvak

Logo West Maas en Waal

De gemeenteraad heeft op 22 september 2016 het bestemmingsplan Beneden-Leeuwen, Dijkvak gewijzigd vastgesteld.

Inhoud van het plan

Het bestemmingsplan is een conserverend plan en heeft betrekking op het buitendijks gelegen gebied waaronder vallen de Havenkade, de Waalbandijk 58 t/m 74 en de Strangkade te Beneden-Leeuwen.

Wijzigingen in het bestemmingsplan

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn er wijzigingen verwerkt. Deze wijzigingen zijn opgenomen in de Nota behandeling zienswijzen en ambtshalve aanpassingen bestemmingsplan Beneden-Leeuwen, Dijkvak. De wijzigingen vloeien grotendeels voort uit ingebrachte zienswijzen. Daarnaast zijn een aantal ambtshalve aanpassingen doorgevoerd.

Ter inzage

Het bestemmingsplan Beneden-Leeuwen, Dijkvak ligt met ingang van 20 oktober 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis tijdens de openingstijden. Het bestemmingsplan is in te zien via http://www.westmaasenwaal.nl/in-de-gemeente/ruimtelijke-plannen_3272/item/beneden-leeuwen-dijkvak-vastgesteld_4819.html

Beroep

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA Den Haag door:

  • -

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad;

  • -

    belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen;

  • -

    belanghebbenden die een bedenking hebben tegen wijzigingen die ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Ook kan gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de genoemde Afdeling.

Inwerking treden

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven