Vervangend vaststellingsbesluit bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Deurne, Zuid en West”

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 11 oktober 2016  het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Deurne, Zuid en West” heeft aangepast naar aanleiding van de tussenuitspraak van  25 november 2015 van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (hierna: Raad van State).

Het plan Op 25 juni 2013 is het bestemmingsplan "Bedrijventerreinen Deurne, Zuid en West" door de gemeenteraad vastgesteld. Tegen dit vaststellingsbesluit is beroep ingesteld bij de Raad van State. De Raad van State heeft toepassing gegeven aan de bestuurlijke lus en op 25 november 2015 een tussenuitspraak gedaan (uitspraak 201307661/3/R3). Deze tussenuitspraak biedt de gemeente de mogelijkheid een vervangend vaststellingsbesluit te nemen. Met dit plan worden de planregels op één onderdeel (artikel 4.6.1 ) aangepast.

Wat is er aangepast? Het bestemmingsplan voorziet enkel in een aanpassing van artikel 4.6.1 van de planregels. In dit artikel is een regeling toegevoegd zodat met een omgevingsvergunning kan worden afgeweken voor de vestiging van een bedrijf in maximaal één hogere milieucategorie dan ter plaatse is toegestaan.

Wat ligt ter inzage? Het bestemmingsplan en de hierbij behorende bijlagen liggen ter inzage.

Wanneer ligt dit ter inzage? Alle stukken liggen met ingang van 24 oktober 2016 gedurende 6 weken ter inzage.

Waar is dit terug te vinden? Alle stukken kunt u op de volgende manieren raadplegen: 1. digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl of op www.deurne.nl. 2. bij het Klantcontactcentrum (tijdens de openingstijden) in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1.

Beroep Gedurende de termijn van terinzagelegging kan bij de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage) beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) 38 77 11.

 

Naar boven