Ontwerp bestemmingsplan Fons van der Heijdenstraat 11-13 Netersel

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerp bestemmingsplan “Fons van der Heijdenstraat 11-13 Netersel” ter inzage ligt.

Inhoud

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op de locatie Fons van der Heijdenstraat 11-13 in Netersel.

Het is gelegen op het kadastraal perceel bekend gemeente Bladel, sectie L, nummers 847 en 846.

Op de voormalige agrarische locatie wordt de bestaande bebouwing (woning en stallen) gesloopt. Op de plaats van de huidige langgevelboerderij wordt een tweekapper gebouwd. Zowel links als rechts van de nieuwe tweekapper wordt één vrijstaande woning gerealiseerd (totaal twee). De mogelijkheid wordt geboden tot bouw van maximaal 400 m2 bedrijfsbebouwing achter op de kavels van de twee vrijstaande nieuw te bouwen woningen. Het gebruik van de bedrijven is tot maximaal milieucategorie twee toegestaan.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en verbeelding.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt van 20 oktober tot en met 30 november 2016 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis, Markt 21 te Bladel. U kunt daar terecht op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerp bestemmingsplan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.BP4003FHeijdenstr-ONTW.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan tijdens de ter inzage periode schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar de gemeenteraad van Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KCC of met mevrouw M. van Dijk van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 0497-361636). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

 

Bladel, 19 oktober 2016

Naar boven