Vastgesteld bestemmingsplan

Logo Twenterand

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat de gemeenteraad op 4 oktober 2016 het volgende bestemmingsplan heeft vastgesteld, te weten:

Het bestemmingsplan Buitengebied, partiele herziening Nieuwe Daarlerveenseweg 2a Dierencrematorium

De partiële planherziening heeft ten doel om een dierencrematorium mogelijk te maken op het perceel Nieuwe Daarlerveenseweg 2a te Vriezenveen. In het dierencrematorium zullen gezelschapsdieren worden gecremeerd. Tevens wordt het bouwvlak van het op het perceel aanwezige dierenpension aangepast.

Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1700.201422BPBGPH-vas1.

T er inzage legging

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is eveneens digitaal in te zien via www.twenterand.nl/digitaalinzien. Het papieren exemplaar ligt met ingang van 21 oktober 2016 voor een ieder ter inzage

tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen.

B eroepsmogelijkheden

Van 22 oktober 2016 tot en met 2 december 2016 kan tegen het bestemmingsplan beroep worden ingesteld door:

  • *

    belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • *

    belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven