Ontwerp ‘Wijzigingsplan Noorderdracht 49 in Oosterblokker’

Logo Drechterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drechterland zijn voornemens om het bestemmingsplan ‘Drechterland Noord 2011’ te wijzigen. De wijziging is op grond van artikel 3.6, eerste lid onder a Wet ruimtelijke ordening.

Wijziging

De wijziging heeft betrekking op het perceel Noorderdracht 49, 1696 AC in Oosterblokker. Het betreft een wijziging van de situering van een bouwvlak van een particuliere burgerwoning. Ook wordt de bestemming gewijzigd van Wonen-Lint 1 naar Wonen-Lint 2.  De wijziging valt binnen de kaders die het bestemmingsplan ons biedt om medewerking te kunnen verlenen.

Procedure 

Op grond van artikel 3.4 Algemene wet bestuursrecht, juncto artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp wijzigingsplan vanaf donderdag 20 oktober 2016 ter inzage. U kunt het ontwerp wijzigingsplan gedurende zes weken inzien tijdens kantoortijden in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Hoogkarspel. Het digitale plan met identificatienummer NL.IMRO.0498.WPNoorderdracht49-ON01 is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Zienswijzen kunnen, alleen gedurende de inzagetermijn, schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Drechterland, postbus 9, 1616 ZG in Hoogkarspel. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer M. Groefsema van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0228-352 352.

 

Naar boven