Verleende omgevingsvergunning

Logo Alphen-Chaam

Omgevingsvergunning Notselseweg 3, Strijbeek

 

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam deelt mede dat op 27 september 2016 een omgevingsvergunning is verleend voor het bouwen van een loods aan de Notselseweg 3, 4856 AH Strijbeek.

Gedurende de termijn van terinzagelegging van de ontwerp-beschikking is een zienswijze naar voren gebracht door het waterschap, welke zienswijze is overgenomen door de ruimtelijke onderbouwing aan te passen. De beschikking is voor het overige niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

De beschikking (met bijbehorende stukken) ligt met ingang van dinsdag 18 oktober 2016 gedurende 6 weken voor een ieder tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentekantoor te Alphen. Voorafgaand aan een inzage dient u een telefonische afspraak te maken via het klantcontactcentrum. De beschikking is tevens te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder id = NL.IMRO.1723.PBNotselseweg3-VS01.

Tot en met maandag 29 november 2016 kunnen belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze tegen de ontwerp-beschikking kenbaar te hebben gemaakt, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda.

De beschikking treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij een beroepschrift wordt ingediend en tevens een verzoek om voorlopige voorziening binnen de beroepstermijn wordt gedaan bij de voorzieningenrechter.

Alphen-Chaam

14 oktober 2016

 

Bezwaren

Door belanghebbenden kan binnen 6 weken na de dag van verzending van het besluit een bezwaarschrift daartegen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam. Voor de datum van verzending van het betreffende besluit kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken. Gelijktijdig met een bezwaarschrift en gedurende de behandeling daarvan, kan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant (postbus 90006, 4800 PA Breda) worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven