Ontwerp omgevingsvergunning Eerste Dwarsweg 4 en 4a te Daarlerveen

Logo Hellendoorn

Burgemeester en wethouders van Hellendoorn maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor het toestaan van een extra woning aan de Eerste Dwarsweg 4 en 4a te Daarlerveen.

U kunt de desbetreffende stukken inzien van 22 oktober tot en met 2 december 2016 bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze uren op afspraak (tel. 0548-630214).

U kunt deze stukken tevens digitaal inzien op ruimtelijkeplannen.nl. De ontwerp omgevingsvergunning is beschikbaar via de unieke naam: NL.IMRO.0163.OVDV1eDWARSW4en4a-ON01

Raadplegen kan via de link: http://iturl.nl/snLth

Downloaden is mogelijk via de link: http://iturl.nl/sn_S9

Tijdens de inzagetermijn kunt u naar keuze mondeling, schriftelijk, of per e-mail een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal, e-mailadres: gemeentebestuur@hellendoorn.nl

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingesteld als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven