Vaststelling bestemmingsplanClaudius Prinsenlaan, De la Reijweg 95

Logo Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van

29 september 2016 het bestemmingsplan Claudius Prinsenlaan, De la Reijweg 95 (NL.IMRO.0758.BP2016203002-0401) heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt het onder meer mogelijk om het Instituut Defensie Leergangen te verplaatsen naar de Trip van Zoudtlandtkazerne aan de De la Reijweg 95. Om de leerlingen van dat instituut te huisvesten, wil het Rijksvastgoedbedrijf -naast het al opgeleverde legeringsgebouw op de hoek van de De la Reijweg- Lovensdijkstraat- nog twee legeringsgebouwen realiseren. Verder is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor de legeringsgebouwen 4 en 5.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan gewijzigd. Deze wijzigingen zijn in het raadsbesluit, welke als bijlage is toegevoegd bij het vastgestelde bestemmingsplan, opgenomen.

Ter inzage

Het bovengenoemde plan ligt ter inzage van 20 oktober 2016 tot en met 30 november 2016. Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de website: www.breda.nl/ruimtelijkeplannen. Daarnaast ligt het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.

Beroep

Tot en met 30 november 2016 is het voor belanghebbenden mogelijk om tegen de vaststelling van het bestemmingsplan schriftelijk beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. In spoedeisende gevallen kunnen belanghebbenden tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl, twitter @breda, facebook Gemeente Breda of bel 14 076.

Naar boven