Gemeente Midden-Delfland – Besluit gewijzigde vaststelling wijzigingsplan Oostgaag 27, 3155 CG Maasland

Logo Midden-Delfland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken ingevolge artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het wijzigingsplan “Oostgaag 27 Maasland” met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.wp16BG01-va01 op 4 oktober 2016 hebben vastgesteld.

Planbeschrijving en plangebied

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de begrenzing van het bouwvlak behorend bij de bestemming “Agrarisch met Waarden” op het perceel aan de Oostgaag 27, 3155 CG Maasland.

Terinzagelegging Het wijzigingsplan met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.wp16ML01-va01 ligt, met de hierbij behorende stukken, met ingang van vrijdag 14 oktober 2016 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u voor “bestemmingsplannen” onder de kop “Een plan BEKIJKEN”, waarna u de mogelijkheid heeft het vastgestelde bestemmingsplannen op te roepen op het scherm. Dit kan bijvoorbeeld door de naam van het bestemmingsplan in te typen of in te zoomen op de kaart. De documenten zijn als PDF ook te raadplegen op www.middendelfland.nl Actueel Stukken ter inzage.

Beroep Een belanghebbende die bedenkingen heeft tegen de wijzigingen ten opzichte van het eerder vastgestelde bestemmingsplan kan binnen de termijn van ter inzage ligging schriftelijk beroep instellen tegen het collegebesluit van 4 oktober 2016 bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Voorlopige voorziening Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van het college in werking treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Contactpersoon U kunt contact opnemen met de volgende medewerker van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving voor nadere informatie over het bestemmingsplan: Guido de Bruijn (015) 380 4123

Naar boven