Aanvraag voor een vergunning voor het verrichten van handelingen in het Antarctisch gebied, Rijkswaterstaat

DEFINITIEVE BESCHIKKING

Wet bescherming Antarctica

De aanvraag

Op 31 augustus 2016 heeft Waterproof Expeditions B.V. een aanvraag ingediend voor een vergunning op grond van de Wet bescherming Antarctica voor het verrichten van handelingen in het Antarctisch gebied.

De aanvraag betreft het organiseren van en het assisteren tijdens een reis naar Antarctica aan boord van de ‘RV Hans Hanson’ in opdracht van ‘Sea Legacy’. Tijdens de reis zullen er onder en boven water foto’s en films worden gemaakt. Dit beeldmateriaal wordt gebruikt om de bewustwording van natuurbehoud te bevorderen.

De vergunning wordt aangevraagd voor de periode 6 februari 2017 tot en met 21 februari 2017.

Ontwerpbesluit

De Staatssecretarissen van Infrastructuur en Milieu en van Economische Zaken zijn voornemens de activiteit onder voorwaarden toe te staan.

Zij hebben hiertoe op 14 oktober 2016 het ontwerpbesluit voor de vergunning genomen.

Zienswijzen indienen

Eenieder kan zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit van de vergunning.

Het ontwerpbesluit van de vergunning ligt ter inzage van 20 oktober 2016 tot en met 30 november 2016 op het kantoor van Rijkswaterstaat Zee en Delta, Lange Kleiweg 34 te Rijswijk (ZH).

U kunt van 20 oktober 2016 tot en met 30 november 2016 uw zienswijze op het ontwerpbesluit indienen. U dient uw zienswijze dan per post te versturen naar Rijkswaterstaat

Naar boven