Omgevingsvergunning Ruime Consciëntiestraat tuinmuur verleend

Logo Leiden

Op 11 oktober 2016 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten de omgevingsvergunning ‘Ruime Consciëntiestraat tuinmuur’, NL.IMRO.0546.OV00084-0301, te verlenen.

 

Toelichting

De omgevingsvergunning voor de locatie Ruime Consciëntiestraat betreft het slopen van de bestaande tuinmuur aan de Ruime Consciëntiestraat en het bouwen van een nieuw erfafscheiding met toegangshek, die net anders gesitueerd is dan de huidige tuinmuur.

De ontwerp omgevingsvergunning heeft van vrijdag 25 maart 2016 tot en met vrijdag 6 mei 2016 ter inzage gelegen. Tijdens deze termijn zijn zienswijzen ingediend. Deze zienswijzen hebben er niet toe geleid dat het college een ander standpunt inneemt ten aanzien van het verlenen van de omgevingsvergunning.

 

Inzage

De omgevingsvergunning ligt vanaf vrijdag 14 oktober 2016 tot en met donderdag 24 november 2016 ter inzage. De digitale versie van de omgevingsvergunning is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en de pdf bestanden zijn te raadplegen op www.leiden.nl/uitgebreidewaboprocedures. Het is ook mogelijk het besluit met bijbehorende stukken in te zien in het atrium van het stadhuis en in het Stadsbouwhuis (Langegracht 72).

 

Beroep

Tijdens de beroepstermijn, die loopt vanaf zaterdag 15 oktober 2016 tot en met vrijdag 25 november 2016, kan beroep worden ingesteld door de volgende personen:

- belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

- belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank ’s Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den-Haag. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

 

Informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen bij het servicepunt Bouwen en Wonen, Langegracht 72, Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via www.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via tel. 14 071.

 

Naar boven