Vaststelling 2e wijzigingsplan Buitengebied Noord (Kijkuit 2 Lepelstraat)

Logo Bergen op Zoom

 

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maakt bekend dat het 2e wijzigingsplan van het bestemmingsplan “Buitengebied Noord” ongewijzigd is vastgesteld.

 

Het wijzigingsplan ziet op het wijzigen van het agrarisch bouwblok van het perceel Kijkuit 2 te Lepelstraat, zodat ter plaatse een vervangende agrarische bedrijfswoning kan worden gerealiseerd. Het bouwblok wordt niet vergroot, doch verandert slechts van vorm. De Adviescommissie Agrarische Bouwaanvragen heeft ten aanzien van dit verzoek een positief advies uitgebracht. Voorts zijn er geen overwegende bezwaren om aan het verzoek tegemoet te komen.

Het ontwerp van het wijzigingsplan heeft onlangs op de gebruikelijke wijze gedurende zes weken voor eenieder ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn zijn geen zienswijzen ingediend.

 

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf 24 oktober 2016 gedurende zes weken op de gebruikelijke wijze ter inzage. Binnen deze termijn van ter inzage legging kan tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door enkel belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest.

 

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt na de afloop van de beroepsperiode in werking, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de werking van het bestemmingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Ook bestaat de mogelijkheid het plan via de gemeentelijke website http://www.bergenopzoom.nlof www.ruimtelijkeplannen.nl in te zien.

 

Bergen op Zoom, 21 oktober 2016.

 

Naar boven