Kennisgeving ontwerp bestemmingsplan ‘Warfstermolen

Logo Kollumerland en Nieuwkruisland

Het plan

Warfstermolen is een dorp van circa 200 inwoners in het oostelijk deel van de gemeente. Het vigerende bestemmingsplan Warfstermolen is vastgesteld door de gemeenteraad op 14 december 2006 en goedgekeurd door GS op 19 maart 2007. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de dorpskom en grenst aan het bestemmingsplan Buitengebied van 17 oktober 2013.

Het plan voorziet in 2 wijzigingsbevoegdheden voor elk 2 woningen. Deze bevoegdheden stonden al in het vigerende bestemmingsplan, en zijn in dit bestemmingsplan weer opgenomen. Voor het overige betreft het een overwegend conserverend plan, in overeenstemming gebracht met de huidige wet- en regelgeving.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 20 oktober 2016 gedurende een termijn van 6 weken voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis, aan de van Limburg Stirumweg 18 te Kollum. Ook is het bestemmingsplan beschikbaar en in te zien op de website van de gemeente, www.kollumerland.nl, onder wonen en leven - ruimtelijke plannen. Het plan met bijbehorende stukken is digitaal te raadplegen op het webadres http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0079.BpWarfstermolen15-Ow01

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum. Wilt u buiten openingstijden het plan inzien of mondeling een zienswijze indienen dan kunt u contact opnemen met de afdeling VROM.

Naar boven