ONTWERPBESTEMMINGSPLAN KOM BIGGEKERKE - MFA

Logo Veere

Burgemeester en wethouders van Veere maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 13 oktober 2016 t/m 23 oktober 2016 het ontwerp bestemmingsplan Kom Biggekerke - MFA ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan omvat een gezamenlijk plan van de gemeente Veere, de Primas‐scholengroep, woningcorporatie Woonburg en Stichting Dorpscentrum Biggekerke om aan de Schuitvlotstraat te Biggekerke een multifunctionele accommodatie (verder: MFA) te bouwen ten behoeve van onder meer de basisschool en het dorpshuis. Daarnaast wordt vastgelegd dat bij beëindiging van de school dit deel van de accommodatie wordt omgezet in 4 levensloopbestendige woningen.

Het MFA wordt gerealiseerd op de locatie van de basisschool. Op de vrijkomende locatie mogen dan twee woningen gerealiseerd worden.

Het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerp besluit liggen van 13 oktober 2016 t/m 23 november 2016 voor een ieder ter inzage. Het digitale ontwerp bestemmingsplan is met ingang van die datum beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is te vinden onder plannummer NL.IMRO.0717.0105BPMFABig-OW01.

Ook is het ontwerp bestemmingsplan vanaf dan in te zien op het gemeentehuis.

Gedurende de bovengenoemde periode van ter inzagelegging heeft iedereen de mogelijkheid mondeling of schriftelijk een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met Sylvia den Haan. Zij is telefonisch bereikbaar via 0118-555 334 of per e-mail via sm.den.haan@veere.nl.

Domburg, 12 oktober 2016

Burgemeester en wethouders van Veere,

De secretaris, De burgemeester

J.F.M. Steinbusch R.J. van der Zwaag

Naar boven