Vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied, 1e herziening

Logo Sliedrecht

Burgemeester en wethouders van Sliedrecht maken bekend dat zij op 20 september 2016 het bestemmingsplan Buitengebied, 1e herziening met ID-nummer NL.IMRO.0610.bp03buitengebiedh1-3001 heeft vastgesteld.

 

Ter inzage

Vanaf donderdag 13 oktober 2016 ligt het vastgesteld bestemmingsplan ‘Buitengebied, 1e herziening ter inzage. Gedurende zes weken, dus tot en met 23 november 2016, kan een ieder het plan inzien in het gemeentekantoor, Industrieweg 11.

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl via het tabblad:

‘Een plan bekijken’ → ‘Bestemmingsplannen’ (identificatienummer: NL.IMRO.0610.bp03buitengebiedh1-3001).

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl, via:

Plannen en projecten → Ruimtelijke Plannen.

 

Mogelijkheid beroep

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan tijdens de terinzageligging beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State door een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan heeft ingebracht, door een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan en door een ieder tegen de wijzigingen van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp. Het adres van de Raad van State is: Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

 

Voorlopige voorziening

Een ingesteld beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Als een spoedeisend belang aanwezig is, kan door de indiener van een beroepschrift een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Naar boven