Besluit van de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van 6 oktober 2016, kenmerk 1018040-155087-GMT, houdende de intrekking van een drietal besluiten betreffende de stuurgroepen voor het Programma Aanpak verspilling in de zorg

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,

Besluit:

Artikel 1

Het Instellingsbesluit stuurgroepen Programma Aanpak verspilling in de zorg, het Besluit benoeming voorzitters stuurgroepen genees- en hulpmiddelen, langdurige zorg en curatieve zorg en het Vergoedingenbesluit voorzitters stuurgroepen genees- en hulpmiddelen, langdurige zorg en curatieve zorg worden ingetrokken.

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 oktober 2016.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, E.I. Schippers

TOELICHTING

Met mijn brief aan de Tweede Kamer der Staten-Generaal van 6 juli 2016 met kenmerk 876658-144668-GMT heb ik aangegeven het programma aanpak verspilling in de zorg in te willen bedden in het bestaande beleid. Om deze reden houden de met het programma aanpak verspilling in de zorg verbonden stuurgroepen met ingang van 1 oktober 2016 op te bestaan.

Naar boven