Ontwerpbestemmingsplan 'Blaricummermeent, Werkdorp 2016'

Logo Blaricum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Blaricum maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan Blaricummermeent Werkdorp 2016, NL.IMRO.0376.BPBmeentWD2016-On01,  ter inzage ligt.

Inhoud

De ontwikkeling van De Blaricummermeent is momenteel vastgelegd in het bestemmingsplan Blaricummermeent Werkdorp. Met de actualisatie van dit bestemmingsplan wordt het plan bijgesteld naar aanleiding van o.a. gewijzigde marktomstandigheden, gewijzigde inzichten, geconstateerde onvolkomenheden of gewijzigde wet- en regelgeving. Tevens is ervoor gekozen het bedrijvenpark buiten het plangebied te laten in afwachting van een behoefteonderzoek.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf dinsdag 11 oktober 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier op afspraak terecht (tel. 14035). Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Blaricum  Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Blaricummermeent Werkdorp 2016.

Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient, binnen de termijn van de ter inzage ligging, een afspraak te worden gemaakt met de mevrouw K. de Graaf van de BEL Combinatie, telefoonnummer 14035. Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

 

Blaricum, 7 oktober 2016

Naar boven