Ontwerpbestemmingsplan “Kern Dinxperlo 2012, ontsluiting bedrijventerrein Hietveld”

Logo Aalten

Met ingang van woensdag 19 oktober 2016 ligt gedurende zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan “Kern Dinxperlo 2012, ontsluiting bedrijventerrein Hietveld” ter inzage. Dit plan voorziet in een gewijzigde ontsluiting van het bedrijventerrein Hietveld op de provinciale weg N317. De ontsluiting wordt voorzien ter hoogte van de Rietstapperweg. De aanvankelijk geprojecteerde ontsluiting ten zuiden van de waterloop van het Waterschap Rijn en IJssel komt te vervallen en krijgt een groene invulling. Daarnaast worden enkele kleine aanpassingen in het plan doorgevoerd.

Inzien

Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.BP00081-ON01) of via onze website www.aalten.nl onder Inwoners/Nieuws/Bekendmakingen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor (Hofstraat 8 Aalten).

Zienswijze

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van ´zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kern Dinxperlo 2012, ontsluiting bedrijventerrein Hietveld´.

Informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via telefoonnummer (0543) 49 33 33.

Naar boven