Ontwerpbestemmingsplan ‘Boskamp 2016’ ter inzage

Logo Olst-Wijhe

Het college van B en W legt een ontwerpbestemmingsplan voor Boskamp ter inzage. Het plan is een actualisatie van het geldende bestemmingsplan ‘Boskamp’ uit 2006. Een bestemmingplan moet elke tien jaar geactualiseerd worden. Het plan is geheel conserverend van aard en bevat geen nieuwe ontwikkelingen. Ontwikkelingen die in de afgelopen tien jaar legaal hebben plaatsgevonden worden wel meegenomen. In het nieuwe plan worden de bouw- en gebruiksregels gehanteerd die ook voor de andere kernen in de gemeente gelden. Ook de bestemmingsregels worden gemoderniseerd, waardoor er wat meer flexibiliteit ontstaat in de gebruiksmogelijkheden van gronden.

Het plan (identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2016006002-0201) en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van donderdag 13 oktober 2016 tot en met woensdag 23 november 2016. U vindt het plan op www.ruimtelijkeplannen.nl en bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) en in Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Bronbestanden vindt u op ro.olst-wijhe.nl.

U kunt binnen de genoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke reactie naar de gemeenteraad. Vermeld op welk plan en op welke onderdelen uw zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het team Leefomgeving, via telefoonnummer 14 0570.

Naar boven