Rectificatie inzake publicatie in Staatscourant 53281 van 6 oktober 2016 inzake kennisgeving vaststellingaangepast Provinciaal Inpassingsplan Grenscorridor N69(NL.IMRO.9930.IPGrenscorridorN69-va02)

Logo Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken hierbij bekend dat Provinciale Staten van Noord-Brabant bij besluit van 9 september 2016 het aangepaste Provinciaal Inpassingsplan ‘Grenscorridor N69’ hebben vastgesteld. Het Provinciaal Inpassingsplan maakt een nieuw aan te leggen verbindingsweg mogelijk tussen de bestaande N69 (Luikerweg) en de A67.

Zienswijzen en beroep

Het plan is aangepast ter voldoening aan de tussenuitspraak van de Raad van State d.d. 20 april 2016 (zaakno. 201410222/1/R6). Voor deze aanpassing hoeft geen toepassing te worden gegeven aan afdeling 3.4 van de Awb. Dit houdt in dat het ontwerp van het aangepaste Provinciaal Inpassingsplan Grenscorridor N69 niet ter inzage heeft gelegen. Zienswijzen konden niet worden ingebracht.

Het vastgestelde aangepaste inpassingsplan ‘Grenscorridor N69’ ligt vanaf 13 oktober 2016 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het provinciehuis, Brabantlaan 1 te ‘s-Hertogenbosch. Het inpassingsplan ‘Grenscorridor N69’ en de daarbij behorende documenten kunt u vinden op de websites www.ruimtelijkeplannen.nl en www.brabant.nl/n69.

Gedurende genoemde termijn kan door een belanghebbende tegen de bij het nieuwe vaststellingsbesluit aangebrachte wijzigingen beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Degenen die reeds eerder beroep hebben ingesteld tegen het besluit van 31 oktober 2014 tot vaststelling van het inpassingsplan ‘Grenscorridor N69’, hoeven dat niet opnieuw te doen voor zover hun gronden betrekking hebben op de overige ongewijzigd gebleven planonderdelen. Deze beroepen worden geacht mede tegen dit nieuwe besluit te zijn gericht.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Tevens kan dan over het besluit van Provinciale Staten een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat in het beroepschrift moet worden aangegeven welke beroepsgronden worden aangevoerd tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd.

Inlichtingen

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Brabant Loket, telefoon (073) 681 28 12.

’s-Hertogenbosch, oktober 2016

Naar boven